1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Electrical problems...

Discussion in 'Clio Trophy Discussion' started by Diluculophile, Dec 31, 2017.

  1. Diluculophile

    Diluculophile

    Messages:
    41
    Likes Received:
    28
    Joined:
    Oct 2, 2016
    Location:
    Chester
    Trophy No.:
    282/500
    The ‘Stop’ and battery lights came on, but the car kept running fine. Just before I got home, the whole
    Dash lit up like a Christmas tree and the lights dimmed, indicators stopped working and it cut out as I pulled up...

    Anyone had anything like this before?

    I’ve got access to a Renault dealer on the Isle of Man, but no specialists...

    Any help much appreciated
     
  2. MC1

    MC1

    Messages:
    44
    Likes Received:
    11
    Joined:
    Oct 28, 2016
    Alternator stopped charging, battery failing, or bad earth if lucky. Check for charging voltage if you can get started, should be 13.5-14.4v


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  3. Diluculophile

    Diluculophile

    Messages:
    41
    Likes Received:
    28
    Joined:
    Oct 2, 2016
    Location:
    Chester
    Trophy No.:
    282/500
  4. Peter O'connor

    Peter O'connor

    Messages:
    103
    Likes Received:
    62
    Joined:
    Dec 18, 2016
    You got an odb reader handy??

    Worth checking the battery voltage and cleaning up the connections..
     
  5. Ashtons99

    Ashtons99

    Messages:
    765
    Likes Received:
    314
    Joined:
    Nov 20, 2015
    Location:
    Yorkshire
    Trophy No.:
    449/500
    Sounds alternator/charge related but as stated a decent tester should pinpoint where the problem lies
     

Share This Page